Opfrisdag, bijscholing voor onze trainingsacteurs

Bijscholing en reflecteren met andere trainingsacteurs, oefenen en actuele thema's behandelen, herhalen en ook thema's op verzoek.

Data
Actuele data van de live opfrisdag

De workshop duurt 1 dag van 10.00 tot 16.00 a 17.00 uur.
Ook besteden we maximaal een half uur aan uitleg (in de pauze) over gebruik van de website voor de leden van detrainingsacteurs.nl

De online workshop duurt 1 middag.

Inhoud
Naast de standaard belangrijke thema's voor trainingsacteurs zoals feedback en communiceren op verschillende niveaus behandelen we ook thema's op verzoek. Wil je extra aandacht voor bijv. het regiemodel of juist voor een trainingsmodel kan je dat vooraf inbrengen. We proberen zoveel mogelijk thema's op verzoek te behandelen naar volgorde van de meeste inbreng.

Doelgroep
Voor iedereen die de opleiding tot trainingsacteur van de Hebbes Academy met goed gevolg heeft afgerond en andere trainingsacteurs die behoefte hebben aan verdieping.
Trainingsacteurs hebben een eenzaam beroep. Hier kom je samen met je collega's en worden de belangrijkste thema's behandeld en kan je jezelf scherp houden voor een goede positie in de markt.

Kosten
Voor de leden van detrainingsacteurs.nl is deze bijscholing één keer per jaar gratis.
Incl. koffie, thee en lunch.
Als je niet als trainingsacteur aan ons verbonden bent zijn er wel kosten aan verbonden. Inschrijven kan via de Hebbes Academy

Afmelden
Je kunt je voor deze workshop maximaal één keer per jaar gratis inschrijven. Indien je meer dan 2 maanden vooraf afmeld kun je nog wel voor een volgende in hetzelfde jaar inschrijven.

Locatie
Trainingslocatie is Hebbes Academy Gemonde, een authentieke boerderij 10 km vanaf Den Bosch.

Vragen
Voor vragen kan je terecht bij Arianda Schepens per mail via het contact-formulier of bellen met 06 53 136 103