DeTrainingsacteurs.nl
Zodra je de opleiding tot trainingsacteur bij de HebbesAcademy hebt gevolgd en met goed gevolg hebt afgerond mag je je inschrijven op deze website bij detrainingsacteurs.nl.
Hou je gegevens up-todathe. De klant kan rechtstreeks contact met je opnemen. We vinden het fijn als je ons op de hoogte houdt van je ervaringen. We hebben het recht je plaatsing op de site te ontbinden zodra daar redenen voor zijn, bijv: slecht gedrag bij een klant, het niet blijven ontwikkelen in je vak, onvoldoende ontwikkeling of andere zaken waar wij niet mee geassocieerd willen worden.

Trainingsacteurs die zich willen bijscholen zijn welkom op de opfrisdag

Kosten?
Voor €195,- per jaar kan je jezelf profileren op detrainingsacteurs.nl
Elk vervolgjaar kost €95,-


  Hiervoor krijg je :
- plaatsing op deze website 
- één gratis bijscholings-dag per jaar
- gratis advies; bellen of mailen voor advies, informatie,
  prijsindicatie of sparren

Aanmelden kan hier. Geef aan dat het gaat om deelname aan de website DeTrainingsacteurs.nl

  Prijzen zijn excl. btw, facturatie per jaar.

Afbeelding 1

Waarom kiezen voor profilering op DeTrainingsacteurs.nl ?

Dit vinden onze trainingsacteurs er van:De website geeft mij als trainingsacteur een platform waar ik mij op een professionele manier kan presenteren. Het verhoogt mijn zichtbaarheid voor opdrachtgevers. En het is heel prettig om met Arianda te kunnen sparren.

Ruud van der Pasch
---------------------------------------------------------------------
Mijn vermelding op deze website is een waardevolle aanvulling op de site van 'Pelle De Trainingsacteur'. Qua vindbaarheid is detrainingsacteurs.nl mogelijk nog effectiever, omdat deze al goed bekend staat. De site biedt de mogelijkheid om jezelf te presenteren op een platform waar enkel gecertificeerde trainingsacteurs vermeld worden. Effectief zichtbaar; zichtbaar effectief! En voor het geringe tarief heb je ook nog ieder jaar de mogelijkheid deel te nemen aan een 'opfrisdag'. Zeker zinvol!

Pelle Slavenburg - Breda
www.pelledetrainingsacteur.nl
---------------------------------------------------------------------
Al snel nadat ik op www.detrainingsacteurs.nl stond, werd ik benaderd voor een opdracht. Het was prettig om vooraf van jou informatie over deze opdrachtgever te ontvangen. Dank je wel voor de mogelijkheid om met jou terug te koppelen en nog wat extra tips te krijgen!

Groet, Gabri
---------------------------------------------------------------------
Als trainingsacteur zijn er verschillende manieren om opdrachten te krijgen. Natuurlijk heb ik mijn eigen website en LinkedIn pagina en ben ik zelf actief met acquisitie. De trainingsacteurs.nl is daarbij een hele waardevolle aanvulling. Met een minimale inspanning en lage kosten een maximaal resultaat. Ontzettend leuk om op deze manier in contact te komen met nieuwe inspirerende opdrachtgevers!

Hilde van Engelen www.hilde-van-engelen.nl | www.linkedin.com/in/hilde-van-engelen-8bba1516/
------------------------------------------------------------------------
Sinds dat 1 juni 2016 de nieuwe site open is heb ik al vier opdrachten via jullie binnen!
1 opdracht voor een examen in Eindhoven en drie dagdelen voor een trainingsbureau. Zij hebben ook aangegeven dat het eventueel meer dagdelen kunnen gaan worden.
Ze hebben me meteen geboekt! De details bespreken we volgende week maandag. Dan hoor ik ook of het meer dagdelen worden of niet. Dan gaan ook de definitieve opdrachten getekend worden.
Ik wil jullie dus super van harte bedanken!!! ik heb dus mijn bedrag voor de trainingsacteurs.nl er al helemaal uit.

Trainingsacteur Bas Schrama
---------------------------------------------------------------------
Bedankt voor alles! 
Heel fijn om een ervaringsdeskundige en adviseur te hebben waar je een beroep op kunt doen.

Met een speelse groet, Yvonne Smit
---------------------------------------------------------------------
De meerwaarde van www.detrainingsacteurs.nl is, de professionaliteit en de inhoudelijke (vak-) kennis. Dit gekoppeld aan de rol als intermediair tussen vraag- en aanbod, collegae en zoekenden, maakt het een zeldzaam fenomeen waar iedereen, en ik zeker, bij gebaat is.
Verder is het enthousiasme en het (speel-) plezier overduidelijk aanwezig. En wellicht is dat nog wel het meest aangename en verfrissende hier. Gebondenheid in verscheidenheid. Voor mij veel waard en ik hoop hier nog jaren van gebruik te kunnen blijven maken.
 
Arianda, dank je wel.
Arie Janson, Piershil, Hoeksche Waard