Het nieuwe werken, wij maken het verschil met DeTrainingsacteurs van de Hebbes Academy!

Wij hebben het doel de opleiding tot trainingsacteur te professionaliseren en voormalig deelnemers aan de opleiding een steun in de rug te bieden op betaald werk. Wij hebben geen winstoogmerk.

Wil je dat wij trainingsacteurs bemiddelen? Dat kan ook. Ik dat geval krijg je een vast aanspreekpunt en zorgen wij dat altijd de juiste acteur op de juiste training wordt geplaatst. Wij hebben een groot netwerk van opgeleide trainingsacteurs. Van zeer ervaren 15+ jaar tot starters. Wij leiden elk jaar ca. 60 tot 70 trainingsacteurs op.

Afbeelding 1

Bij veel bureaus en bemiddelaars kun je trainingsacteurs vinden, bij ons ook... maar dan anders! In de praktijk betaal je per opdracht een groot gedeelte aan het bemiddelingsbureau OF je boekt een trainingsacteur op een verzamelwebsite/database waar iedereen zich zomaar kan inschrijven als trainingsacteur.
Dan weet je nog steeds niet wat je in huis haalt. Bij ons wel! Je bent vrij om contact op te nemen met de trainingsacteurs hier op de website.

Als je wilt dat we breder zoeken en onze expertise wilt inzetten dan spreken we ons gehele netwerk aan en zullen we de beste trainingsacteurs voor je selecteren. In dat geval zijn er kosten verbonden aan deze selectieprocedure en onze bijbehorende kennis en ervaring. Daarna werk je rechtstreeks met de acteur en zullen wij hier niet tussen zitten, zodoende verdienen wij niet op onze trainingsacteurs. Wel willen wij hen een steuntje in de rug bieden naar betaald werk.

Neem gerust contact met ons op voor advies.

Onze trainingsacteurs hebben allen de opleiding gevolgd bij de www.hebbesacademy.nl

Enkele reacties van onze trainingsacteurs:

Een platform waar ik mij op een professionele manier kan presenteren.  En het is heel prettig om met Arianda te kunnen sparren. Ruud van der Pasch
---------------------------------------------------------------------
Zichtbaar effectief! En voor het geringe tarief heb je ook nog ieder jaar de mogelijkheid deel te nemen aan een 'opfrisdag'. Zeker zinvol! Pelle Slavenburg 
---------------------------------------------------------------------
Al snel werd ik benaderd voor een opdracht. Dank je wel voor de mogelijkheid om met jou terug te koppelen en nog wat extra tips te krijgen! Groet, Gabri
---------------------------------------------------------------------
Voor mij veel waard en ik hoop hier nog jaren van gebruik te kunnen blijven maken. Arianda, dank je wel. Arie Janson
---------------------------------------------------------------------
De trainingsacteurs.nl is een hele waardevolle aanvulling. Met een minimale inspanning en lage kosten een maximaal resultaat.  Hilde van Engelen 
------------------------------------------------------------------------
Sinds dat 1 juni 2016 de nieuwe site open is heb ik al vier opdrachten via jullie binnen! Ik wil jullie super van harte bedanken!!! ik heb mijn bedrag voor de trainingsacteurs.nl er al helemaal uit. Trainingsacteur Bas Schrama
---------------------------------------------------------------------
Bedankt voor alles! 
Heel fijn om een ervaringsdeskundige en adviseur te hebben waar je een beroep op kunt doen.
Met een speelse groet, Yvonne Smit

Lees de volledige reacties hier


Bij ons betaal je voor de trainingsacteurs GEEN bemiddelings-fee en heb je WEL de voordelen van een bureau! We denken met je mee, kennen ALLE gekwalificeerde acteurs persoonlijk.

Je kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met de acteur en afspraken maken.
Wil je meer weten of advies, neem dan contact met ons op en je hebt alle voordelen van een bureau. Wij kennen alle acteurs persoonlijk en kunnen desgewenst adviseren.

Vanuit de HebbesAcademy.nl is DeTrainingsacteurs.nl ontstaan om zo de voormalig deelnemers van de opleiding tot trainingsacteur een kans te bieden op werk in de praktijk.
Bij voldoende stage en/of werkervaring met positieve beoordelingen zijn zij te boeken als basis-acteur.

Dat is niet het enige voordeel:
Klanten en opdrachtgevers kunnen op deze manier professionals inhuren die gescreend zijn en een geschoolde achtergrond hebben zonder de hoge kosten van een bemiddelaar.

Minstens 1x per jaar bieden we aan alle trainingsacteurs van DeTrainingsacteurs.nl bijscholing aan.