Feedback vanuit de praktijk over onze trainingsacteurs

'conflicthantering was het meest leerzaam omdat je met een conflict leert om te gaan. De acteur hielp daar goed bij.' en 'de les met de actrice vond ik enorm leerzaam!'. Ook schrijft één student: 'het oefenen met de acteur zorgde ervoor dat ik beter met moeilijke situaties om kan gaan, dit kwam ik tegen tijdens de stage'.
Al met al veel lof voor de acteurs die een bijdrage hebben geleverd aan afgelopen periodes.
Nogmaals dank!
Trainer/docent

Verhelderend!         
Verrassend goed neergezette personen, mooi om te zien en leerzaam.
Prima talent, helder en pakkend qua uitleg en binding.
Deelnemers training feedback

Dank, van deze kant niets dan complimenten, van de klant alleen maar positieve reacties mogen ontvangen betreffende jouw inzet en de samenwerking met trainer. Fijn om met goede mensen te mogen samenwerken.
Opdrachtgever

Alles was helemaal naar wens. De acteur is in de evaluatie zeer goed beoordeeld. We waren erg tevreden over zijn inzet en zijn manier van feedback geven naar de deelnemers. Helemaal top!
Trainer

De eerste bijeenkomst is enthousiast ontvangen door ons schoolteam:Ik wil de je nog even laten weten dat je gelijk had hoor: acteur is heel goed bevallen.  Goede rollen, rustig, ondersteunend en met goede toevoegingen.
Opdrachtgever

Het was zeker een leuke en zinvolle training en de samenwerking ging uitermate soepel. Heerlijk om met iemand samen te werken die ervaring heeft, zelf inspringt indien nodig en waarbij je weinig tekst en uitleg hoeft te geven. Maar tegelijkertijd iemand is die het prima vindt als ik de leiding heb.
Trainer

Ik heb weer heerlijk gewerkt met ..
bij de evaluatie hebben verschillende deelnemers opgemerkt dat de acteur moet blijven in deze nieuwe training en leuk voor .. , een deelnemer schreef specifiek op .. moet blijven'
Trainer

Knap, zeer goed gedaan. Zo levensecht wat de actrice speelde en sluit goed aan bij de groep.
Deelnemer
 
Met veel plezier denk ik terug aan de samenwerking met jullie. Ik heb het al eens eerder gezegd, ik was reuze te spreken over de kwaliteit.
Trainer
  
Vooral het oefenen met de trainingsacteur is mij erg bijgebleven. Ik vond het wel erg spannend maar uiteindelijk was het heel ontspannen. Het voelde goed om zo te oefenen, heeft me echt inzichten gegeven en ik was niet de enige.
Deelnemer
 
Gisteren heb ik de cursus effectief communiceren gevolgd. Ik heb een zeer leerzame dag gehad. Op het evaluatieformulier heb ik door de tijd niet zo veel kunnen schrijven, daarom dacht ik een mail erachteraan te sturen hierover.Wat de dag zo leerzaam heeft gemaakt, was eigenlijk de oefeningen met de acteur. Normaliter ben ik geen voorstaander van rollenspellen, maar deze voerde de rollenspellen zodanig dat je haast vergeet dat het een rollenspel is. Ik heb er echt veel aan gehad, bedankt.
Deelnemer, bericht doorgemaild via onze opdrachtgever

Wij vonden haar beiden professioneel, flexibel en betrouwbaar. De deelnemers hebben haar ervaren als een "echte" cliënt. Haar inbreng had zeker meerwaarde voor de training.
Het is prettig dat ze in staat is om afhankelijk van de groep snel in kan springen op nieuwe situaties en daar ook in mee wil denken. Dus weer bedankt voor de samenwerking.
Trainers
 
Dank! En inderdaad ook de acteurs en het werken ermee werd als positief punt gezien omdat dit het doen extra bevordert. Een aantal deelnemers had veel weerstand had tegen rollenspellen. Nadat een deelnemer over de drempel was gegaan ging het veel beter. We hebben er heel veel plezier mee had gehad en resultaat geboekt.
Opdrachtgever, doorgemaild via een trainer
 
Bedankt voor de samenwerking!
Het was super me, zowel voor mezelf als de groep. Dat had je heel goed ingeschat.
Je heeft een breed repertoire om mensen neer te zetten en sluit heel gemakkelijk aan bij verschillende typen mensen. Nogmaals dank en graag tot een vogelde keer!
Trainer

Zéér realistisch. Zelfde effect/gevoel dan in een "echte" situatie!
Acteur had eigenlijk aan 3 zinnen genoeg om de persoon te spelen die we voor ons hadden, was geweldig
Deelnemer, doorgemaild via een trainer
 
Tot op heden heb ik alleen maar goede ervaringen met jullie! Flexibel, realistisch spel en heldere feedback. Het geeft extra "kleur" aan mijn training.
Opdrachtgever

Onze deelnemers waren erg aangenaam verrast door de inzet van jullie trainingsacteur. Ze stonden er voor open en sluit goed aan bij de mensen.
Opdrachtgever, doorgemaild via een trainer

Weer een geslaagde dag! Zo valt in de evaluaties te lezen.
Trainer

Afbeelding 1