Klantcontact zakelijke dienstverlening

Mijn eerste werkervaring was een secretariële functie op een groot kantoor. Vervolgens heb ik administratief en commercieel werk gedaan.
De medewerkers die klantcontact hadden werden getraind om de beleving van de klant zo goed mogelijk te laten zijn.

Mijn ervaring is bruikbaar in de zakelijke dienstverlening om medewerkers te trainen in goede communicatie en klantgerichtheid.

studiekeuze coach

Ik heb een boek geschreven:
in 10 stappen de juiste profielkeuze, help je kind ontdekken wat hij later wil worden, met een moodboard als hulpmiddel.

Dit boek is voor de ouders van kinderen die niet weten wat ze willen worden. In 10 stappen werk je aan een goed doordacht en helder stappenplan. Opdrachten voor je kind, die varieren van ontspanningsoefeningen tot inspiratiesessies en werken met beelden. 

Sinds het verlaten van mijn middelbare school was ik me al bewust; dat ik niet bewust voor een vervolgopleiding heb gekozen. Omdat ik niet wist wat ik wilde of waar ik goed in was. Dat heeft mij heel lang in mijn carriere achtervolgd. Dat was niet fijn.
Uiteindelijk heb ik het boek geschreven, na een hele brede werkervaring in de zakelijke dienstverlening en heb ik in deeltijd een HBO diploma behaald (HEAO MER) en een lerarenopleiding (2e graads bevoegdheid Maatschappijleer) genoten en deze kennis samengebracht in het schrijven van een workshop
Deze workshop wordt gegeven aan scholieren en staan ook beschreven in dit boek.