Aanbevelingen:
december 2019 "Mireille was deelnemer bij de verdiepingstraining omgaan met agressie voor trainingsacteurs van Hebbes Academy. Als trainer raakte ik onder de indruk van de samenhang die de lichaamstaal en de gezichtsuitdrukking had tijdens de momenten dat zij agressiegedrag aan de dag moest leggen. Opvallend hierin was ook dat Mireille in staat bleek met haar ogen nadruk op de agressie te leggen wanneer zij stopte met spreken. Al met al een trainingsacteur die aan te bevelen is voor agressietrainingen."
Alex Coppelmans CPO RSE Trainer acteurs verdieping agressie Hebbes Academy

december 2019 "Mireille werkt als simulatiepatiënt met onze studenten in leerjaar 1 en 2 in de onderwijslijn gespreksvaardigheden. Ze is een professional die zich goed voorbereid op haar rol. Ze leeft zich in en kan daardoor waarheidsgetrouw acteren. Heel prettig daarbij is dat ze in staat is om de invulling van de rol aan te passen aan het niveau van de student. Dit betekent dat ze emoties groter en kleiner kan spelen. Ook is ze in staat om haar rol flexibel in te vullen op basis van instructies van de docent of naar gelang de specifieke leerwensen van de student. Haar feedback naar studenten is opbouwend. Ze is respectvol in haar kritiek en geeft ook veel positieve feedback. Ze is daarbij concreet omdat ze deze feedback richt op waarneembaar gedrag in communicatie. Dat maakt dat studenten op een veilige en prettige  manier kunnen oefenen".
Giton Slieker 
Docent Verpleegkunde, HBO-V bij Avans Hogeschool

januari 2019 "Mireille bereidt een casus gedegen voor en is bovendien in staat de beschreven persoon dusdanig gestalte te geven dat de student zich daadwerkelijk tegenover de desbetreffende persoon waant. Daarmee de student in staat stellend om effectief te oefenen en te werken aan het verbeteren van zijn/haar (feedback) vaardigheden."
Hartelijke groet,
Fiona Valentijn
kerndocent Hogeschool Rotterdam
Reacties die ik hoorde zijn: “Het lijkt wel of ik echt met mijn collega in gesprek was! Bedankt, ‘John’!” en: “Zo knap hoe je in korte tijd zo veel verschillende personen neer kan zetten”.

januari 2019 "Mireille heeft een betrokken manier van werken. Zij is erg gedreven en zet een natuurlijke rol neer. Zij verliest tijdens het acteren de student niet uit het oog. Mireille durft te experimenteren, kan studenten heldere feedback geven en is erg plezier om mee samen te werken. Dank je wel voor jouw waardevolle bijdrage aan het trainingsacteren bij de Hogeschool Rotterdam!" 
Barbara Hirdes
Docent Communicatieve Vaardigheden / Nederlands

Afbeelding 1

Mireille van den Doel - Brands
Breda
26-07-1970
In bezit van rijbewijs: ja. Auto: ja
Aansprakelijkheidsverzekering: ja

Opleidingen
Trainingsacteur sinds 2018
Relevante opleidingen:
- trainingsacteur bij Hebbes Academy,
- verdieping Agressie - omgaan met - voor trainingsacteurs
- vooropleiding toneelacademie bij De Nieuwe Veste Breda
- camera acteren, regie, fysiek theater bij De Nieuwe Veste Breda
- improvisatietheater 'de vloer op' 
- gewerkt met diverse energizers en trainingsmodellen; DISC,
  Roos van Leary
- didactische vaardigheden,

Werkervaring
* Avansplus
  Professionals in de zorg. Bachelor Of Nursing. Uitvragen van cases uit de
  praktijk, feedback tijdens en na de oefening.
* Ahold, AKD, NLDA
  medewerkers in frontoffice, backoffice; Projectmanagement, Praktisch en  aansprekend Leiderschap, Vergroot je Impact, Dilemmatraining.
* Avans Breda, Hogeschool Rotterdam
  Docenten Bouwkunde: acteur in regietheater
  Studenten Verpleegkunde en Fysiotherapie resp. Facilitair Management
  en Technische Bedrijfskunde;
  gespreksvaardigheden, motiverende gespreksvoering, conflictbeheersing
* Theater Achterom.com
   diverse personages en functies bij toneelvereniging