Willem Beekers

Breda 

28-11-1972

Integenstelling to veel van mijn vakgenoten heb ik geen achtergrond als trainer, coach of docent. Ik ben jaren geleden in aanraking gekomen met een evenementenbedrijf dat immersive theater ervaringen biedt. Binnen die beleving heb ik inmiddels diverse rollen vertolkt. Als acteur in die beleving zorg je er voor dat deelnemers een echte heldenervaring beleven. Dit doe je met name door in een zo kort mogelijke tijd te achterhalen wat voor persoon je voor je hebt. Om vervolgens binnen de kaders van het “spel” een maatwerk beleving te bieden.

Vanuit die ervaringen ben ik verder gaan praten met collega's binnen de sector. Ze raden me aan om het vak va trainingsacteur te onderzoeken. Dat heb ik gedaan en kan niet anders zeggen dat daarmee alles op z'n plaats is gevallen. Dit is wat ik wil, dit is wat ik kan! Mensen verder helpen door je te verdiepen in de persoon. Wat is voor jou belangrijk? De ander dat "zetje" voorwaarts geven, ik haal er grote voldoening uit.

Denk je dat je een mooie klus voor me hebt? Mooi want ik heb er zin in! Neem contact met me op. Ik ben graag bereid om even persoonlijk de zaken af te stemmen.

Enkele klussen sinds mijn certificering:

Fontys Hogeschool Tilburg HRM Coaching gesprekken
Avans Hogeschool Breda/Den Bosch Casuïstiekgesprekken Social Work