Wie ben ik?
Mijn naam is Robert Snel, geboren in 1977, samenwonend en trotse vader van twee zonen en een dochter. 

Onderwijs en meer
Al bijna vijfentwintig jaar ben met passie werkzaam in het onderwijs. Deze jaren leveren mij een schat aan ervaring op het gebied van communicatie. Ik ben geboeid door wat interactie doet. Hoe verloopt de communicatie tussen collega´s en tussen leerlingen onderling? Wat gebeurt er in het contact met ouders en niet te vergeten: hoe loopt de communicatie tussen docent en leerling? Ouderavonden, oudergesprekken, contacten met directie, instanties en alle mogelijk andere derden in de onderwijsketen: het is een constante bron van inspiratie. In mijn persoonlijke ontwikkeling én in mijn werk als trainingsacteur.

Acteerervaring
Op school verzorgen mijn collega's en ik regelmatig improvisatietoneel. Daarnaast presenteer ik evenementen voor grote groepen ouders en kinderen. Ik houd daarbij van het onverwachte en geniet ervan als ik ad rem kan inspelen op onverwachte gebeurtenissen.
Theater speelt al vanaf mijn jongere jaren een belangrijke rol in mijn leven. Op mijn 16e startte mijn acteerleven, toen nog met rollen in kluchten. Inmiddels ontwikkelde ik me naar een volwaardig acteur die optreedt in openluchttheater en in mooie semi-professionele musicals. 

Trainingsacteren
Mijn behoefte om mijn horizon te verbreden kreeg vorm door het volgen van de opleiding tot trainingsacteur bij Hebbes Academy. Met de ervaring die hier opdeed kan ik met een stevig fundament aan de slag om mensen te laten groeien in hun ontwikkeling. Inmiddels ben ik actief in het veld op de pabo in Helmond, werk met een agressietrainer en hoor ik bij het vaste team van Helder Theater. 

Limburgs dialect
In het geval dat de training plaatsvindt in Limburg is het mogelijk om dialect te spreken. Ik ben er geboren en getogen en ben de taal machtig. Voor veel Limburgers is Limburgs hun moedertaal en is het uiten en reageren prettiger naast dat dit vaak dichter bij de praktijk staat. 
(Dit betekent echter niet dat ik Nederlands sprekend een hoorbaar Limburgs accent heb.) 

Bel of mail gerust om kennis te maken en om te bespreken wat ik meebreng om een oefensituatie maximaal te benutten.

Ik hoor graag van je!

Afbeelding 1