Meer over Bart..


Hallo en bedankt voor je interesse in mij als trainingsacteur!

Mijn naam is Bart. Ik woon in de omgeving van Eindhoven, waar ik geboren en getogen ben. Als professioneel opgeleide acteur ben ik al zo’n 30 jaar actief en heb ik ervaring op het toneel, voor de camera en als stemacteur.

Ik werd al vroeg in mijn tienerjaren gegrepen door het acteervirus en begon mijn carrière in toneelproducties voor zowel kinderen als volwassenen. Als snel kwam ik erachter dat ik er als acteur meer uit wilde halen en volgde een aantal acteer workshops in Nederland en Spanje o.l.v. regisseur Ruud van Hemert. Toen ik een aantal jaren later de kans kreeg om een opleiding te volgen aan de befaamde Lee Strasberg Theater & Film Institute in Los Angeles greep ik die dan ook met beide handen aan. 

Eenmaal in Los Angeles was ik verkocht en uiteindelijk heb ik er zo'n 20 jaar gewoond. Op acteergebied speelde ik in diverse Film/TV producties in Amerika en Nederland. Buiten het acteren heb een professionele achtergrond in de digitale/interactieve wereld binnen de Amerikaanse entertainmentindustrie, bij bedrijven zoals Nickelodeon en The Walt Disney Company. In 2021 kwam mijn Amerikaanse hoofdstuk tot een einde en verhuisde ik terug naar Nederland om daar te beginnen aan het volgende hoofdstuk van mijn leven.

Wat ik ondertussen over mezelf geleerd had is dat een zogenoemde 9-to-5 kantoorbaan voor mij persoonlijk niet de beste match was. Ik kijk met plezier terug op mijn carri─Śre in Amerika en heb daar enorm veel geleerd, maar hunkerde uiteindelijk diep van binnen naar werk dat dynamischer, creatiever, authentieker en uiteindelijk meer vervullend is. Daarbij had ik ook een sterke behoefte om mensen op een meer directe en persoonlijke manier te kunnen helpen

Ik heb mijn passie voor acteren nieuw leven ingeblazen en er een dimensie aan toegevoegd met een opleiding tot stemacteur. Uiteindelijk kwam ook de opleiding tot trainingsacteur bij Hebbes Academy op mijn pad. Hierdoor ging ik echt "aan" en zag ik de mogelijkheid om alles samen te laten komen.

Als allround trainingsacteur heb ik de unieke mogelijkheid om deze behoeften en mijn passie als acteur te combineren en gebruiken om mensen te helpen in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Ik zet mijn talenten, persoonlijkheid en kwalificaties graag in om trainers en deelnemers bij te staan in het oefenen van realistische situaties en interacties door middel van realistisch en authentiek spel en feedback. 

Ik kijk uit naar de geweldige ervaringen die we kunnen creëren!

Bart

Praktische Info


Contact
Email: bvandegoor.acteur@gmail.com
Mijn persoonlijke mobiele nummer deel ik na ons eerste contact.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/bartvandegoor/
Facebook: https://www.facebook.com/bvandegoor/
Instagram: https://www.instagram.com/bartvandegoor/

Werk info
Trainingsacteur sinds 2023.
Werkgebied: Nederland
Inzetbare talen: Nederlands & Engels
Rijbewijs: Ja
Aansprakelijkheidsverzekering: Ja

Relevante opleidingen
* Trainingsacteren in Regie Theater - Hebbes Academy
* Trainingsacteren in agressietrainingen - Hebbes Academy
* Opleiding Trainingsacteur - Hebbes Academy
* Theater & Film - The Lee Strasberg Theater & Film Institute, Los Angeles
* Workshops Acteren voor de Camera - Ruud van Hemert

Geplande specialisaties/verdiepingen
* Trainingsacteren in de psychiatrie

Afbeelding 1