Van regisseur tot trainingsacteur, het draait om de emotie.

Mijn naam is Tracey van Eijk en ik kom uit Utrecht. Ik ben trainingsacteur en regisseur (theater en film), afstudeerrichting Melodrama. Hiernaast ben ik nog in opleiding tot stemacteur. Kortom: ik houd van creatief bezig zijn en doe dit graag in samenspel met anderen.

Het voordeel van het zijn van regisseur is dat ik zeer ervaren ben in het schakelen tussen en binnen diverse rollenspellen, zoals ook het improviseren op meerdere niveaus. Hierbij is het van groot belang dat je als acteur/regisseur flexibel kan meebuigen en hier ben ik grondig in getraind.

Op de Hebbes Academy, waar ik mijn opleiding Trainingsacteur afgelopen juni heb afgerond, ben ik ingewerkt op alle werkvormen die op het ogenblik bij trainingen worden ingezet en heb hier veelvuldig mee geoefend. Ook de motiverende werking van energizers en het gebruik hiervan, zijn natuurlijk aan bod gekomen. Ik heb recent ervaring opgedaan op de Hogeschool Rotterdam (selectie-, functionerings- en slecht nieuwsgesprekken).

Ik ben inzetbaar op alle vlakken van het trainingsacteren, hoewel agressietraining en acteren in slecht nieuwsgesprekken toch wel lichtelijk mijn voorkeur hebben. Het vak trainingsacteur is in alle facetten een heel leuk vak en dat draag ik graag uit.

Ik hoop dat ik de belangstelling van de trainers heb gewekt en kijk uit naar een mooie samenwerking.