Afbeelding 1

Trainingsacteur - Acteur - Zanger - Danser- Presentator

Lieve dame/heer,

ik ben Sebastiaan Taling, ik ben 27 jaar en ik kom uit Lelystad.
Vroeger als kind speelde ik altijd al en zong en danste ik daar bij.
De link was dan al snel gelegd om een musicalopleiding te volgen. Ik heb diversen musicalstudies gevolgd aan het Deltion College, Frank Sanders Akademie & Fontys hogeschool voor de kunsten.
Ik heb bij en voor verschillende bedrijven mogen werken als zanger/ acteur/ danser/ presentator/ host/ voice over & docent,coach!
Voorbeelden hiervan zijn: Center Parcs, Telekids Musicalschool, MS Amadea Cruise schip en The Amsterdam Dungeon.
Bij dit laatste bedrijf heb ik ook veel met agressie te maken gehad.voor het tij

Het trainingsacteren is als jong jongetje met een moeder bij de politie al gaan kriebelen en is ook echt altijd een grote passie van mij geweest.
Mijn moeder had op haar werk bij de politie vaak te maken met een Trainingsacteur, wat zij helemaal niks vond want dan moest je gaan acteren. Ze riep altijd: dit is echt iets voor mijn zoon en daar is mijn eerste kennismaking geweest met het trainingsacteren. Ik riep als klein jochie altijd: dat wil ik later ook! En ik legde al meteen contact met de bazin van mijn moeder voor later.
Gaandeweg mijn carrière en in het werkveld merkte ik bij mezelf en anderen in functioneringsgesprek gesprekken, maar ook slecht nieuws gesprekken hoe dingen anders hadden geformuleerd kunnen worden. In de gesprekken die ik zelf had als werknemer merkte ik dat bepaald gedrag waarmee het gesprek werd gevoerd mij een dubbel vervelend gevoel gaven. Naast het feit dat je niks aan de boodschap kunt veranderen Kun je wel een keuze maken in je gedrag die je vertoond naar de klanten en/of je medewerkers. Dit kan al zo'n wereld van verschil geven en net dat ene verschil maken. Maar ook naar klanten toe, wat is het juiste gedrag en hoe komt bepaald gedrag over? We zijn tenslotte allemaal mens en we willen allemaal op dezelfde manier behandeld worden. Met zoveel mogelijk respect en een stukje waardering.
Ook willen we dat het bedrijf goed loopt en succesvol blijft. In mijn opinie is daar één magische oplossing voor: Positief gedrag beloond en communiceer vanuit je hart en vanuit je ziel.
Daarnaast ben ik iemand die erg veel van acteren houdt, die mensen graag helpt vanuit mijn hart zonder ze te veroordelen, een heel optimistisch persoon ben met onvoorwaardelijke liefde voor iedereen en beschikt over een hoog empathisch vermogen.
Met deze karaktereigenschappen en achtergrond maakte ik in Oktober 2017 het eerste gedeelte van een hele grote droom van mij waar.
Ik volgde de Allround Trainingsacteur opleiding bij Hebbes media en kreeg hier les van ervaren training actrice Arianda Schepens.
Hier heb ik zoveel geleerd en alle kneepjes van het vak trainingsacteren. In deze opleiding werd het bevestigd voor mij, in dit mooie vak wil ik meer gaan betekenen en zoveel mogelijk bedrijven en mensen een stukje verder helpen op hun werkpad. Het bedrijf naar een hoger doel brengen.
T ik ook nog de bevestiging van mijn docente kreeg met de mooie woorden waar ik nog steeds dankbaar voor ben: " Een echte Trainingsacteur in hart en nieren waarvoor het tijd wordt om zijn vleugels uit te slaan in dit prachtige vak. 

Dat is wat ik nu letterlijk wil gaan doen, Mensen en bedrijven helpen en vlieguren maken.

..Geen sector is mij te gek en deze enthousiaste en sociale jongeman met al een behoorlijk rugzakje vol voor zijn leeftijd staat te popelen om aan de slag te gaan en is er voor u.
U kunt contact opnemen met mij via 
0621921358 of staling1990@gmail.com