Trainingacteren; wat een prachtig vak ! Met heel veel plezier heb ik de opleiding tot trainingsacteur gevolgd bij Hebbes Academy.
Mijn werkervaring in het onderwijs en het bedrijfsleven in combinatie met mijn passie voor acteren zijn hierbij een welkome aanvulling. 
Ik heb altijd al veel interesse gehad in de communicatie tussen mensen. Waarom reageert iemand zoals hij reageert? Wat zit er achter?  Of wat zit er “onder water “?
Het is fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan het groeiproces van een deelnemer.
Inzichtelijk te krijgen waar iemand in zijn werk mee te maken krijgt als het gaat om moeilijke gesprekken, onhaalbare doelen, lastige klanten etc. 

Ik ben bekend met :
-Assessments (ook Franstalig)
-Diverse communicatiemodellen zoals de Roos van Leary, kernkwadranten, Smart, regiemodel etc
-Feedback geven 
-LSD
-Agressietrainingen
-Slecht nieuwsgesprekken
-Conflicthantering 
etc

Ervaring met diverse doelgroepen; zowel met deelnemers binnen het bedrijfsleven, docenten en studenten.
- NIVOO: trainingsacteur bij de opleiding en bijscholing van BOA's (Buitengewoon Opsporings Ambtenaar)
- the Lime Tree: trainingsacteur bij de opleiding tot mediator.
- Informatiepunt Digitale Overheid: trainingsacteur voor de veranderende rol van bibliotheken. Bibliotheken krijgen een extra rol als loket van de overheid.
  De vaardigheden die de medewerkers van de bibliotheek hiervoor nodig hebben, komen in de training door middel van simulaties ruim aan bod.
- Wecovi: trainingsacteur bij een Franstalig assessment voor de selectieprocedure van accountmanagers in Frankrijk
- Fontys Hogeschool en Hogeschool Rotterdam: trainingsacteur conflicthantering

Woonachtig in Vught ( omgeving Den-Bosch / Eindhoven).  In heel Nederland werkzaam. Ook ervaring met online trainingsacteren.

Aanbevelingen:
Hogeschool Rotterdam - Madelène Munnik
Pascha heeft als trainingsacteur bijgedragen aan een cursus conflicthantering. Wat n onnik erg waardeer is haar open houding en het contact dat zij maakt met de deelnemers. Daarnaast heeft zij in korte tijd veel uiteenlopende emoties (groot én klein) laten zien. Ik heb de samenwerking met Pascha als heel prettig ervaren.

Docent Communicatie - Harriet Kos
Pascha heeft als trainingsacteur met mij als docent communicatie samengewerkt in de training Conflicthantering voor HBO management studenten. De voorbereiding was erg prettig: ze heeft een scherp oog voor de manier waarop er gewerkt zal worden en stelt zeer relevante vragen. Ze zet de docent hierdoor ook op scherp, wat het resultaat zeer ten goede komt. Naar studenten toe heeft Pascha een open en warme uitstraling, waardoor de drempel verlaagd wordt om in een simulatie samen te werken aan een casus. Tijdens het voeren van gesprekken in de toets-setting, weet Pascha goed aan te voelen wanneer ze met de student mee moet bewegen, en wanneer tegenwerking passend is. De emotie die ze speelt is geloofwaardig en vergroot het leerresultaat voor de student. Pascha geeft in de nabespreking passende feedback.