Opfrisdag, bijscholing voor onze trainingsacteurs

Bijscholing en reflecteren met andere trainingsacteurs, oefenen en actuele thema's behandelen, herhalen en ook thema's op verzoek.

Data
Actuele data hier

De workshop duurt 1 dag van 10.30 tot 16.30 uur.
Van 10.00 tot 10.30 uur is er extra uitleg over gebruik van de website, hier kan gratis gebruik van gemaakt worden door de leden van detrainingsacteurs.nl

Inhoud
Naast de standaard belangrijke thema's voor trainingsacteurs zoals feedback en communiceren op verschillende niveaus behandelen we ook thema's op verzoek. Wil je extra aandacht voor bijv. assessment of juist voor een trainingsmodel kan je dat vooraf inbrengen. We proberen zoveel mogelijk thema's op verzoek te behandelen naar volgorde van de meeste inbreng.

Doelgroep
Voor iedereen die de opleiding tot trainingsacteur van de Hebbes Academy met goed gevolg heeft afgerond.
Als je niet als trainingsacteur aan ons verbonden bent maar toch graag wilt mee doen met deze opfrisdag kan je jezelf aanmelden via de Hebbes Academy
Trainingsacteurs hebben een eenzaam beroep. Hier kom je samen met je collega's en worden de belangrijkste thema's behandeld en kan je jezelf scherp houden voor een goede positie in de markt.

Kosten
Voor de leden van detrainingsacteurs.nl is deze bijscholing één keer per jaar gratis.
Incl. koffie, thee en lunch.
Voor ieder die niet verbonden is aan detrainingsacteurs.nl zijn er wel kosten aan verbonden. Inschrijven kan via de Hebbes Academy

Afmelden
Je kunt je voor deze workshop maximaal één keer per jaar gratis inschrijven. Indien je meer dan 2 maanden vooraf afmeld kun je nog wel voor een volgende in hetzelfde jaar inschrijven.

Locatie
Trainingslocatie is een authentieke boerderij 10 km vanaf Den Bosch.
Op deze rustige locatie in de landerijen is het heerlijk trainen en werken maar wel lastig te bereiken met het openbaar vervoer.
Daarom hebben we een haal en breng service van en naar station Den Bosch centraal. Deelnemers kunnen hier gebruik van maken voor €5,- retour.
Als je met de auto komt is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Trainer
De workshop wordt gegeven door Arianda Schepens naast trainer/docent sinds 1998 ook actief werkzaam als trainingsacteur.

Vragen
Voor vragen kan je terecht bij Arianda Schepens per mail via het contact-formulier of bellen met 06 53 136 103