Afbeelding 1

Nancy Tiepel

Ik had in mijn jonge jaren nooit echt een beeld van wat ik wilde worden. Ik had graag mensen om mij heen en vond het als kind heerlijk om toneelstukjes op te voeren.

Aan het begin van mijn loopbaan bleek al snel dat ik graag het beste uit mensen haal. Mijn eerste serieuze baan was bij een grote beveiligingsorganisatie. Het duurde niet lang tot ik doorgroeide naar docent/trainer. In deze functie was ik bij mijn cursisten altijd al op zoek naar wat hen dreef en waar hun gedrag vandaan kwam. Ik vond het heerlijk om mensen iets te leren en gebruikte daarbij vaak rollenspellen, waarin ik zelf de rol van een klant, medewerker, manager, winkeldief etc. aannam. Collega-trainers vroegen mij regelmatig om in hun trainingen te fungeren als trainingsacteur.

Als loopbaancoach werk ik graag met mensen en is feedback geven een tweede natuur geworden en ik stem mijn communicatie gemakkelijk af op mijn gesprekspartner. 
Omdat toneelspelen mijn hobby is en ik als trainer vaak gebruik maakte van rollenspellen, heb ik in 2020 een opleiding gevolgd tot professioneel trainingsacteur via Hebbes Academy.

Neem gerust contact op!