Over mij

Mijn naam is Marjan Budding en ik ben 37 jaar. Ik woon samen met mijn gezin in Brabant. 
Ik ben een vrolijke, enthousiaste vrouw die houdt van uitdaging en ontwikkeling. Sinds 2006 ben ik werkzaam in de jeugdzorg, waar ik verschillende functies heb uitgevoerd, waarvan de laatste 7 jaar de functie van Jeugdreclasseerder. Daarnaast ben ik sinds 2021 ook werkzaam als interne trainer. Mijn passie en specialiteit ligt dan ook in het werken met pubers/ jong volwassenen en hun netwerk. 
Mijn positiviteit, geduld, empathie en gedrevenheid zijn mijn voornaamste kwaliteiten. Uitgaan van de eigen kracht van ieder mens en goed luisteren zijn aspecten die ik belangrijk vind in mijn werk. Mijn kennis over en ervaring met Oplossingsgericht Werken komt hierbij goed van pas.

Sinds 2021 ben ik (na de opleiding te hebben gevolgd bij de Hebbes Academy) ook werkzaam als trainingsacteur. Een vak wat ik minstens zo boeiend vind en een mooie combinatie met mijn andere baan. Om op deze manier onderdeel te mogen zijn van het leerproces van de ander vind ik heel bijzonder. Mijn kennis en kunde over gesprekstechnieken, feedback geven, lsd-en en vele methodieken komen hierbij goed van pas. Daarnaast ben ik toegankelijk, kan ik me snel verplaatsen in wat een ander nodig heeft en ben ik in staat een ander in zijn kracht te zetten door o.a. mijn positieve houding en vaardigheden. 

Kijk voor meer informatie eens op mijn website: www.marjanbudding.com