Afbeelding 1

Daisy van Sommeren

Anderen beschrijven mij als open, enthousiast en een verbinder. Mensen verwachten niet dat ik na mijn studie eerste vijf jaar in de advocatuur werkzaam ben geweest en dat ik nog steeds jurist ben. Daarnaast heb ik junior juristen gecoacht en begeleidt en inmiddels ben ik trainer en trainingsacteur. Ik ben trainingsacteur geworden omdat ik door mijn vele jaren ervaringen met cursussen pas omver werd geblazen door de opleiding tot trainingsacteur. Pas in deze training werd kennis gelijk geïntegreerd wat zoveel impact maakt en succes oplevert.

Als trainer zijn mijn programma's vooral gericht op ervaren en beleven en als trainingsacteur wil ik tevens die ervaring en beleving toevoegen aan een training van andere trainers. Ik word blij van:
➡ Muziek; 
➡ Mijn gezin en de heerlijke knuffels
➡ Mijn passie: bezig zijn met persoonlijke groei
➡ Een nieuw, uitdagend project geeft me energie

Mensen vinden het vaak spannend om met een trainingsacteur te werken. Ik vind het daarom belangrijk ook een veilige bedding van mijn zelf mee te nemen. Zodat deelnemers zich enigszins op hun gemak gesteld voelen. Dat vind ik een voorwaarde om je open te kunnen stellen en te leren.