Afbeelding 1

Gedreven trainingsacteur én trainerAls mens en organisatie bestaan wij in een wereld die continue in verandering is. Wij ervaren allemaal wel eens een ‘kink in de kabel’, een stagnatie in het omgaan met veranderingen.
Dan kan een goede training een oplossing zijn.

Als trainer ben ik iemand die, als het moet, confronteert. Maar altijd met respect. Liever moedig ik mensen continue aan stappen te zetten, zekerheid te vinden in zichzelf en te genieten van de zelfontwikkeling en het ‘Oei, ik groei!’.

Als trainingsacteur en rollenspeler geniet ik ervan om de rol zó neer te zetten dat de deelnemer het optimale aan leerervaring uit de training kan halen.

Ik ken de zakenwereld van binnen en van buiten. Zowel als manager en leidinggevende als, nu meer dan 14 jaar, als coach en trainer. Dat betekent dat ik altijd optimaal recht kan doen aan de beleveniswereld van de deelnemer.

Mijn motto is (vrij naar Jay Danzi : Your smile is your logo, your personality is your business card, how you leave others feeling after having an experience with you becomes your trademark.